Βιογραφικο

Fanis Αnamourlis portrait photo

Ο Φάνης Αναμουρλής είναι κάτοχος βασικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Λιανικών Επιχειρήσεων (BA Hons in Retail Marketing) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία (MA in Marketing Communications) από το University of Brighton και το University of Westminster της Μεγάλης Βρετανίας.

Εργάστηκε στο Λονδίνο ως Σύμβουλος Επικοινωνίας στον κλάδο της έρευνας των μέσων ενημέρωσης για την εταιρεία «Critical Publics» για τρία έτη. Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στον κλάδο των πωλήσεων για πέντε έτη, ενώ συνεργάστηκε με εταιρείες όπως ο εκπαιδευτικός όμιλος «ΑΚΜΗ» και ο επαγγελματικός κατάλογος «Χρυσός Οδηγός».

Μεγάλο κομμάτι της ζωή του είναι η τέχνη και πιο συγκεκριμένα ο χορός. Το 2008 ξεκίνησε ως κοινωνικός χορευτής ενώ σήμερα είναι συνιδρυτής της κοινωνικής χορευτικής ομάδας «Los Champicos» και διοργανώνει εκπαιδευτικές χορευτικές εκδηλώσεις με στόχο τη ψυχαγωγία και την ευεξία μέσω του χορού.

Τέλος, τον Σεπτέμβριο του 2020 έκανε το μεγάλο για εκείνον βήμα. Ξεκίνησε επίσημα να δραστηριοποιείται ως σύμβουλος υπηρεσιών μάρκετινγκ και διαφήμισης για επιχειρήσεις ιδρύοντας την Fun-is Marketing. Ο βασικότερος λόγος ύπαρξης της επιχείρησης είναι η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ρόδου και των Δωδεκανήσων. Μεγαλώνοντας μέσα σε οικογενειακή επιχείρηση έζησε έντονα τις προκλήσεις, τις αγωνίες, αλλά και τους καρπούς της επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης.