Υπηρεσιες

DYPA_banner ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑΑ
white smartphone with like buttons

Διαχείριση Κοινωνικών Δικτύων

Διαχειριζόμαστε κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest και Google My Business. Δημοσιεύουμε φωτογραφίες και βίντεο συνδυασμένο με συναρπαστικά κείμενα, τα κατάλληλα hashtags και emoticons που καθοδηγούν τον αναγνώστη. Απώτερος στόχος είναι να κερδίζουμε την προσοχή του ενδιαφερόμενου κοινού και να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις.

photo of imac near a macbook

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που αντιπροσωπεύουν πλήρως την επωνυμία και το «brand». Αντιμετωπίζουμε την ιστοσελίδα σαν νοητή προέκταση της επιχείρησης στο διαδίκτυο. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ιστοσελίδες έχουν διττό ρόλο: η άρτια, δομημένη και περιεκτική ιστοσελίδα ενδέχεται να λειτουργήσει και σαν «οδηγός» για τις απαραίτητες και ενδεδειγμένες ενέργειες της επιχείρησης.

multiple logos of businesses

Καταχώρηση Επιχείρησης

Καταχωρούμε την επιχείρησή σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα προώθησης ή σύγκρισης τιμών. Εάν έχετε επιχείρηση που πραγματοποιεί παραδόσεις προϊόντων εστίασης στο σπίτι, όπως τρόφιμα και ροφήματα, γιατί να μην σας συναντά ο πελάτης στα: efood.gr, box.gr, Skroutz Food, ClickDelivery.gr; Εάν στέλνετε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, γιατί να μην είναι διαθέσιμα και στο Skroutz.gr; Όσο περισσότερα «σημεία συνάντησης» έχετε με τον πελάτη, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες πώλησης.

black-and-red-typewriter

Συγγραφή Κειμένων

Παράγουμε κείμενα που «μιλούν στην καρδιά» του κοινού! Είτε δημιουργούμε περιεχόμενο για διαφημιστικές καμπάνιες στον πραγματικό κόσμο, είτε παράγουμε κείμενα για διαδικτυακή αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους που σας ακολουθούν, η αυθεντικότητα και η φρεσκάδα είναι αναπόσπαστα και εγγενή στοιχεία τους. Το κείμενο έχει τη δύναμη να απογειώσει ή να καταβαραθρώσει μια διαφήμιση.

man-in-beige-blazer-holding-tablet-computer

Πωλήσεις

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη των διαδικασιών πώλησης και την εκπαίδευση των πωλητών, των ανθρώπων της «πρώτης γραμμής» της επιχείρησης. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι ισχυρές πωλήσεις θεμελιώνονται σε βέλτιστες και αποδοτικές διαδικασίες. Η αύξηση των πωλήσεων είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής δομημένων βημάτων από τους ανθρώπους της επιχείρησης. Στις πωλήσεις (και όχι μόνο) δεν αποτυγχάνουν οι άνθρωποι, αποτυγχάνουν οι διαδικασίες.

table full of magazines

Διαφημιστικά Έντυπα

Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε όλων των ειδών τα διαφημιστικά έντυπα. Οι συνεργάτες μας εξειδικεύονται σε διαφημιστικά φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, κατάλογους εστιατορίων, ρουχισμό, επιχειρηματικά δώρα, ακόμα και  τρισδιάστατες εκτυπώσεις (3D Printing). Αυτά είναι μερικά μόνο από τα εργαλεία που επιστρατεύουμε για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης, είτε πρόκειται για αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών,  είτε για την ισχυροποίηση της επωνυμίας στο μυαλό του κοινού.

black-pencils-and-design-word

Ονομασία Επιχείρησης

Επινοούμε και φαμπρικάρουμε ονομασίες για νέες επιχειρήσεις. Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές της φιλοσοφίας «το ακούς μία, το θυμάσαι για πάντα». Πρωταρχικός στόχος είναι η δυνατότητα ανάκλησης της ονομασίας από τους ανθρώπους που εκτίθενται στα στοιχεία της επιχείρησης: προϊόντα, υπηρεσίες, εξοπλισμό, εργαζόμενους. Η ονομασία μαζί με το λογότυπο, τη χρωματική παλέτα, την υφή και το ύφος αποτελούν τη συνολική επωνυμία της επιχείρησης, ή αλλιώς το «brand» της.